You are currently viewing Training SMV: Cum respectăm prevederile legislative în lucrul cu voluntarii?

Training SMV: Cum respectăm prevederile legislative în lucrul cu voluntarii?

Lansam primul modul de training din Scoala Managerilor de Voluntari_editia de primavara!

Modul 1: “Cum respectam prevederile legislative in lucrul cu voluntarii”

Participarea la acest modul de training va ofera o perspectiva clara asupra prevederilor noii legi a voluntariatului 78/2014, a felului in care trebuie sa pregatim implicarea voluntarilor inainte de a-i recruta si asupra tuturor aspectelor practice – contracte, registru, norme si proceduri – de care trebuie sa tinem seama. Acest modul se desfasoara sub egida Scolii Managerilor de Voluntari_editia de primavara si este primul dintr-o serie de 4 module de training a cate 4 ore pe care vi le oferim in perioada 16 februarie – 29 martie 2016. (detalii aici)

In procesul de invatare veti beneficia de modele de formulare si exemple concrete si de o sesiune dedicata de Q&A.Veti gasi raspuns la intrebari precum:

  • Cum trebuie sa arate registrul voluntarilor?
  • Ce obligatii avem in ceea ce priveste protectia si securitatea voluntarillor?
  • Este necesar sa incheiem asigurare pentru voluntari?
  • Este obligatoriu sa decontam cazarea si transportul voluntarilor?

Cand:

16 februarie, orele 13-17

Unde:

Cluj-Napoca, Centrul de Training Pro Vobis, str. Virgil Fulicea nr. 1 ap.1

Nr. locuri:

Maxim 15

Trainer:

Cristina Rigman (Pro Vobis) – trainer acreditat ANC cu peste 15 ani de experienta in livrarea de cursuri si consultanta in domeniul voluntariatului

Taxa de inscriere:

  • 75 RON pentru cei care doresc sa participe doar la acest modul
  • sau 240 RON pentru a avea acces la toate cele 4 module ale Scolii Managerilor de Voluntari_editia de primvara (informatii aici)

BONUS!

Pe langa sectiunea de Q&A de la finalul fiecarui modul, absolventii Scolii Managerilor de Voluntari beneficiaza gratuit de 30 de zile* de consultanta din partea trainerilor Pro Vobis pe subiectele abordate in cadrul modulelor, ceea ce inseamna ca ne puteti trimite intrebari aparute pe parcursul implementarii celor invatate si veti primi raspunsuri personalizate.

* de la data incheierii Scolii.

Inscriere

Inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere, dupa care veti fi contactati via e-mail. Confirmarea locului se face in urma achitarii taxei de inscriere pana cel tarziu in data de 14 februarie. Au prioritate la rezervarea locurilor persoanele care opteaza pentru inscrierea la toate cele 4 module SMV. Pentru alte informatii sau intrebari va rugam sa ne contactati la adresa training@provobis.ro.

Despre noi

Scoala Managerilor de Voluntari este un eveniment Pro Vobis – Centrul National de Resurse de Voluntariat care isi propune sa ofere sprijin organizatiilor si institutiilor care lucreaza cu voluntari in vederea cresterii calitatii implicarii voluntarilor si cresterii calitatii experientei de voluntariat. Misiunea noastra este de a dezvolta voluntariatul prin activitati de instruire, consultanta, cercetare si facilitarea colaborarii tuturor factorilor interesati si de a promova voluntariatul in Romania ca resursa viabila si de neinlocuit in solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea. Pro Vobis a crescut dintr-o organizatie umanitara infiintata de voluntari in 1992 la Cluj-Napoca intr-un centru de voluntariat de succes care, inca din 2002, actioneaza la nivel national prin proiecte inovatoare, campanii de advocacy, evenimente de anvergura, resurse, si servicii de training pentru manageri de voluntari si servicii de consultanta pentru ONGuri si institutii. Pro Vobis este afiliat la Centrul European de Voluntariat avand astfel acces la resurse externe care ne ajuta sa dezvoltam servicii si proiecte inovative si la standarde inalte de calitate.

Pro Vobis

Misiunea PRO VOBIS este de a dezvolta voluntariatul prin activitati de instruire, consultanta, cercetare si facilitarea colaborarii tuturor factorilor interesati si de a promova voluntariatul in Romania ca resursa viabila si de neinlocuit in solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea.

Lasă un răspuns